Pazartesi, Ocak 29, 2007

çiçeklere devam...

Çiçeklere devam edelim;
Bu aralar kamelyam havalardan olacak oldukça çiçekli, daha birinci çiçeği solmadan ikincisi açtı bile. Hatta üçüncü ve dördüncünün de yolda olduğunu söyleyebilirim. aslında bana, çiçeklerin daha büyük olmasını istiyorsam, goncaları seyreltmem gerektiği söylenmişti, ama o kadar çok gonca var ki üzerinde kıyamadım, şimdi her birinin teker teker açtığını görmek bu nedenle bana ayrı bir mutluluk veriyor.
12 ocak doğumgünümdü, ablam hediye olarak çok sevdiğimi bildiği için çiçek getirmiş, pek ilgilenemediğimden kendi mini saksılarında duruyorlardı, daha sonra evdeki geniş saksıya aldım hepsini, yerlerini çok sevdiler sanırım, hemencecik hepsi çiçekleniverdi, hatta bu resmi bu sayfaya yerleştirene kadar lalem ikinci goncasını verdi !

Bu arada geçen senelerden kenarda duran soğanlı bitkilerim de açmaya başladı, (nergis, sümbül ve lalelerim), yakında resimlerini yine bu sayfaya koyarım.

Selamlar,
Ayça

2 yorum:

  1. o cicek resimleri calinti

    YanıtlaSil
  2. kendi yetiştirdiğim ve kendi ellerimle çektiğim resimlerin çalıntı olduğunun düşünülmesini itifat olarak kabul ediyorum!

    YanıtlaSil