Perşembe, Ağustos 02, 2007

Ara Cafe ve Norah Jones Konseri


Bilmiyorum İstanbul'daki son trendi fark ettiniz mi; kahve dükkanları açmak! Üstelik de birbirinin burnundan düşmüş diyebielceğiniz benzerlikte menüler, dekorasyonlar ve çalışan tarzıyla... Peki Beyoğlu'ndaki Ara Cafe'yi bilir misiniz? Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler'in sahibi olduğu cafe, butik, kişilikli, özgün cafe'lerin İstanbul'da da olabileceğini hatırlatıyor insana - böylece birbirini taklit eden, fikir geliştirmek yerine mevcut fikri kopyalayan yerler arasından hemen sıyrılıyor.
Galatasaray Lisesinin kapısının tam karşısında yer alıyor, Ara Cafe. İstiklal Caddesinden Galatasaray Hamamına gider gibi yan yola döner dönmez tam "ara"da. Apartman biraz geride kaldığından apartmanı yola bağlayan dar yolu da bahçe niyetine kullanıyorlar, ve çarşamba akşamı bile yer olmamasından müdevaimleri olduğunu anlamak zor değil.
Ardından gittiğimiz Norah Jones konseri ise harikaydı, Come Away with me isimli şarkısıyla başlayan konser, 1,5 saate yakın sürdü, Norah Jones harika sesi ve mükemmel grubuyla tam bir müzik keyfi yaşattı!

4 yorum:

  1. Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. Thanks for the attention, bye). Até mais.

    YanıtlaSil
  2. Ayça Merhaba,

    Yazdıklarını okuyorum haberin ::))
    Kahve dükkanlarından bahsederken; acaba bizde açsak mı ne dersin?
    Şöyle otantik, keyifli birşey.
    Müşterilerle sohbetler ederiz,hatta buldum bir kısmını yoga merkezi, bir kısmınıda sanat galerisi yaparız!!
    Sevgiler,Yaprak

    YanıtlaSil
  3. Yaprakcim,
    Olur walla, aslinda bu benim de hep kafamda cevirip durdugum bir proje, ne yalan soyleyeyim... Kafamda ne kadar detayli bir plan oldugunu anlatsam sasirir kalirsin!
    cok opuyorum... Ayca.

    YanıtlaSil
  4. Aycaaa inanmiyorum ya biz de Norah'nin konserindeydik.O gece konser icin gelip donduk hic konusmamisiz demekki en azindan gorusurduk:( bu arada artik benimde blogum var:))

    YanıtlaSil